Otsuka

Otsuka

Scrol omlaag voor de Vissen

 

 Aanbevolen Kweker
Yoshikazu Otsuka (Otsuka Koi Farm)

Yoshikazu Otsuka

De Asagi geproduceerd door de heer Otsuka won de categorie Grand Champion op de 34e en 35e All Japan Combined Nishikigoi Show, die zijn reputatie gevestigd als een Asagi producent. Hij is ook verhoging van de concentratie van zijn Goshiki Showa en Sanke Goshoku en heeft blijk gegeven van zijn mogelijkheid door te worden gerangschikt als een van de top winnaars in de "Goshiki Categorie" op verschillende Koi shows.

Otsuka Koi Farm is opgericht in 1962, maar full-time Nishikigoi productie werd gestart in 1984 toen ik terug kwam van de training. Na de middelbare school heb ik opleidingen voor 2 jaar opgedaan onder de begeleiding van Yokio Isa (Maruyo Koi Farm) die mijn vader oudere broer. Ik ben er vrij zeker van dat het is hetzelfde met andere mensen, maar voor mij is de "productie" is iets wat je jezelf leren door te kijken naar de ervaren fokkers. Je moet blijven denken om het te beheersen. Mensen houden niet van je te leren.


Yoshikazu OtsukaYoshikazu OtsukaYoshikazu Otsuka Ik nam de Koi bedrijf van mijn vader, had ik een vijver van slechts ongeveer 2,5 hectare, want ik was geen specialist, maar binnen in de afgelopen 20 jaar, ik steeg het tot ongeveer 11 hectare. We hebben nu veel produceren soorten zoals Ochiba, Goshiki Sanshoku, Goshiki Showa, Goshiki, Asagi, Kigoi, Gosanke, Chagoi, en de Doitsu afkomst. Onze bekendste variëteit is ongetwijfeld Asagi, Goshiki Sanke en Goshiki Showa. Onze Asagi won de categorie Grand Champion voor de tweede keer op rij bij All Japan Competition. Onze Goshiki Sanke en Goshiki Showa Ook zijn runners-up gerangschikt in de categorie en Goshiki hebben bereikt erkenning. Mensen hebben verschillende smaken in Koi, maar ik probeer hard voor zo veel mogelijk mensen om te genieten en te tevreden zijn met de Koi I te verhogen. Ik zou ook graag naar mooie Koi te produceren dat ik mezelf zal tevreden zijn met, ondanks van wat de anderen zeggen. Het zou prachtig zijn als mijn klanten zijn blij met Koi die overtuigend voor mij. In de toekomst zou ik graag een merk van Koi die in de geest van iedereen komt alleen door het horen van de naam maken "Otsuka Koi Farm."

Yoshikazu OtsukaSinds Niigata de geboorteplaats is van Nishikigoi, zijn er vele fokkers. Elke fokker is toegewijd aan het maken van meer mooie Koi. Dat wordt een felle concurrentie, die helpt bij het creëren van hoge kwaliteit Koi. Je kunt niet uniekheid krijgen door het produceren van Koi die hetzelfde zijn als de anderen, en je kunt niet wedstrijden winnen zonder uniciteit. Iedereen werkt hard elke dag uit te brengen van hun kenmerken en om te proberen om een ​​nieuw ras te creëren. Het duurde ongeveer 6 jaar voor mij om mijn Goshiki Sanshoku en Goshiki te stabiliseren Showa. Ik denk dat een dergelijke ambitie en rivaliteit zijn de kracht van Niigata's Nishikigoi en zijn de redenen van hun fascinatie.

Yoshikazu Otsuka

AI er met name in de 2 volgende punten:. Ik probeer niet om mijn Koi overbescherming omdat ze zwak worden, maar ik weet niet behandelen hen ongeveer hetzij omdat ze kunnen ziek worden om alle Koi liefhebbers, houd in gedachten dat je moet krijgen een sterke Koi van een betrouwbare verkoper en dat je moet hen veel liefde als je wilt om ervan te genieten voor een lange tijd. ik als fokker, ben altijd hoop op blijvende Koi liefhebbers. Ik zal blijven Koi te produceren dat zal voldoen aan de Koi liefhebbers en kijken uit naar een langdurige relatie.

 

 

 

 

Vertaling kan soms niet kloppen wordt aan gewerkt Bron:http://www.japan-nishikigoi.org

Er zijn geen producten in deze categorie.

Loading...
Loading...