Ichi Koi Food

Ichi Koi Food

Nog nooit geziende prestaties dankzij samenstelling door veearts.

Voor het welzijn van de vissen kiest u het best voer dat exact beantwoord aan de behoeften van uw vissen

 

 1. Het voedsel verkocht wordt onder de naam van "Aquatic Science" wordt gefabriceerd door een van de grootste producenten van visvoer ter wereld. Zijn dertig jaar ervaring, ernst en bekendheid garanderen een optimale constante kwaliteid, De productie kosten worden optimaal beheerst en laten toe aan de particulier en handelaars een uitzonderlijke prijs aan te bieden voor de vooropgezette kwaliteit.
 2. De Samenstelling met ingrediënten van eerste kwaliteit (zonder dierlijk meel, zonder genetisch gemanipuleerde matriaal) is wetenschappelijk getest in professionele kweekstations gedurende meerdere jaren met resultaten die de andere merken overtreffen wat betreft gezondheid, groei en kleur ban de vissen.
 3. Elke samenstelling is opgemaakt om te beantwoorden aan de specifieke normen, die variëren in functie van tempratuur. Groei, kleur, kracht en weerstand tegen ziektes worden daardoor sterk verhoogd.
 4. Ichi Koi Food wordt gemaakt net eiwitten van zeer hoge kwaliteit, die zeer goed verteerbaar zijn. Zij zorgen voor alle energie die nodig is voor de kracht, groei, voortplanting, gezondheid van de koi.
 5. De vissen zijn zichtbaar robuuster, dynamischer, gezonder, ...
 6. Het evenwicht tussen eiwitten en vetten, evenals de talrijke aanwezige vitamines en sporenelementen, zorgen ervoor dat gedurende het hele jaar voldaan wordt aan alle behoeften van de vissen.
 7. De meerderheid van vitamines zijn ongebonden en dus 2 á 3 maal stabieler en werkzamer voor de gezondheid dan de vitamines die gebonden zijn.
 8. De hoeveelheid meervoudigt de onverzadigde vetzuren en de toevoeging van BIOSTIM (Glucanen) zijn optimaal om de weerstand tegen ziekteverwekkers te verbeteren terwijl zij de immuniteit versterken.
 9. Het geëxtrudeerde voedsel heedt een grote verteerbaarheid en is zeer stabiel in het water zodat de filterinstallatie minder belast wordt en de vervuiling beperkt wordt
 10. De exclusieve  mengeling van carotenoïden pigmenten (alle pigmenten van rood tot geel: Asthaxantine, Canthaxantine,.. ) bevat een grote verscheidenheid en bestaat niet enkel uit spirulina, zoals dikwijls het geval is. Het hele kleurenprogramma komt te voorschijn zoals nooit tevoren en de koi zijn beter beschermd (bvb. Tegen overbelasting van lever of hikkui ) dan met het klassieke voetsel.
 11. Het voedsel is zeer aanlokkelijk, de vissen kunnen er niet aan weerstaan.

Zie ook de Catalogus

Loading...
Loading...