Ichi Food Excellent Koi Food

Ichi Food Excellent Koi Food

 

Rijk aan proteïnen, vitaminen, immunostimulanten en natuurlijke pigmenten maakt ichi food excellent de vissen zeer competitief op het vlak van kracht, kleur, gezondheid en groei. Het is aanbevolen tijdens de warmere perioden (>18°C) of in de reproductie periode, na een behandeling of ziekte en als voorbereiding op een wedstrijd om de kleuren nog beter tot hun recht te laten komen.Professioneel voeder voor siervissen. Diergeneeskundige samenstelling, speciaal aangepast voor de warme periodes. Samengesteld met hoogwaardige grondstoffen die een optimale opname en prestaties garanderen. Zonder vlees en gevogeltemeel.

Ichi food excellent is rijk aan eiwitten van hoge kwaliteit, aan vitamines A, D, E, C, aan ß-glucanen (BIOSTIM), aan natuurlijke pigmenten en aan spirulina. Het geeft aan de vissen een optimaal resultaat (energie, kleur, gezondheid, ...).

Kleuren : De concentratie van carotenoide pigmenten (Asthaxantine, Canthaxantine, ...) en van spirulina is groot. De kleuren komen zeer goed naar voren en de koi blijven goed beschermd tegen overbelasting van de lever en tegen Hikkui.

Energie : Het bevat veel hoogwaardige eiwitten en gemakkelijk verteerbare koolhydraten Het levert de nodige elementen, die de koi nodig hebben in de zomer voor groei, voortplanting,...

Gezondheid : Nog meer vitamines om de natuurlijke weerstand van de vissen te verhogen. De optimale verhouding tussen meervoudig onverzadigde vetzuren en ß-glucanen (biostim) is er om gekend dat ze de immuniteit verhoogt. Deze voeding garandeert ook de gezondheid en een toename van de weerstand.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Loading...
Loading...