Vertraging wegens vakantie en maatregelen door Covid-19. indicatie bezorgtijden kunnen afwijken. Lees meer >> Link

Wie zijn wij

WIE IS Koi en vijvercentrum EIGENLIJK EN WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Sinds 2012 zijn wij na ruim 10 jaar ervaring gestart met de Online verkopen van vijverproducten en aanverwante vijverartikelen en met groot succes! Dit is iets waar wij enorm trots op zijn en zullen blijven. Maar alleen door een goede service, een snelle levering en scherpe prijzen kunnen wij dit succes behouden. Wij proberen het voor u natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Met een ervaring vanaf begin jaren 90 kunnen wij u een zeer professioneel advies geven. Vragen kunnen altijd vrijblijvend gesteld worden, het kost alleen een telefoongesprek of u stuurt ons een mail. Wij zullen de e-mail dagelijks behandelen en u krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Heeft u binnen 24 uur geen reactie van ons bel dan gerust want wellicht is uw mail geblokkeerd door een spamfilter of om een andere reden niet aangekomen.

Graag willen wij dat onze klanten altijd tevreden zijn en streven er continu naar om de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Mocht u suggesties hebben, dan kunt u deze altijd aan ons kenbaar maken.

In de loop der jaren hebben wij duizenden klanten voorzien van hun bestelling.

SNELLE LEVERINGEN:

Daar wij een zeer grote voorraad hebben kunnen wij veel van de bestelde vijverproducten altijd zeer snel leveren. Het kan voorkomen dat u op donderdagmiddag om 14.30 uur besteld en dat de bestelde vijverproducten op vrijdagochtend al afgeleverd worden. Wij werken samen met PostNL (transportdienst) die uw bestelling zeer snel kan leveren door het grote netwerk wat ze hebben. Zo worden ook alle leveringen na vertrek 99 van de 100 keer binnen 24 uur geleverd in Nederland en België ondanks de leverplicht van 48 uur! "We verzenden snel: binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling. Dat betekent dat we uw bestelling de volgende dag verzenden (verzenden binnen 24 uur). Bestelt en betaalt u dus bijvoorbeeld op een maandag, dan wordt het maandag of dinsdag verzonden (afhankelijk van het tijdstip)en heeft u het de eerst volgende werkdag al in huis!"

SCHERPE PRIJZEN:

Doordat wij groot inkopen kunnen wij de prijzen aantrekkelijk maken EN houden en dat zonder bijkomende kosten! Alle prijzen die op de website vermeld staan zijn incl. BTW.
Kijk ook met enige regelmaat naar de aanbiedingen op de site of speciale aktieweken!

SERVICE MET EEN GROTE S:

Wij bieden niet alleen een goede service tijdens de aankoop maar ook na aankoop heeft u nog recht op onze unieke service. Als er een probleem is met een product wat u heeft aangekocht zoeken wij samen met u altijd naar de beste oplossing. Heeft u na aankoop vragen over het product met bijvoorbeeld het gebruik ervan, schroom niet en stelt u ons de vraag ook dan zullen wij snel reageren op uw e-mail. Veel klanten zijn u voorgegaan.

* Zie onze leveringsvoorwaarden.

Ervaar het zelf.
 

Wij stellen ons in deze rubriek dan ook even verder voor zodat u weet met wie u in contact bent.
 

Naam: Sijmen Krans
Funtie: Eigenaar / Magazijn / Support / Verkoop / Webdesing / R&D
E-Mail:

[email protected]

Tel: +31(0)646116147