De Zekerheden

Waarom wij u moeten overtuigen. 
Waarom wij anders zijn. 
Waarom wij 364 dagen per jaar open zijn (Winkel).
Waarom wij wel doen wat we beloven.


Ruim 5.000 mensen zijn u voorgegaan en eigenlijk hoeven wij u niet te overtuigen, echter bieden wij u wel deze 8 zekerheden.

  1. Snelle levering
  2. Beste service
  3. U krijgt wat u besteld
  4. Scherpe prijzen
  5. Altijd antwoord op uw vragen
  6. Grote voorraden
  7. Veilige opslag van uw klantgegevens
  8. Veilige betaling

En eigenlijk zijn het veel meer dan 8 zekerheden alleen kan ook niet alles opgesomd worden, wel zullen we hieronder een aantal van onze punten toelichten.

Denk bijvoorbeeld aan visvoer wat bij ons altijd vers is door de grote omloopsnelheid. Bacteriën die vanaf de fabriek bij ons bewaart worden op een minimum temperatuur van 14 graden. U koopt bij ons dus een product dat vers is en werkt!

Buiten dat, u krijgt wat u besteld heeft en zal een pakket bij ons altijd met de grootste zorg worden ingepakt.

Omdat wij groter zijn dan een gemiddeld bedrijf in Nederland en heel het jaar open zijn zullen de bestellingen dagelijks worden verwerkt. Nee, u hoeft bij ons niet te wachten omdat wij een vijver aan het onderhouden zijn bij een klant en nee, ook hoeft u niet te wachten omdat er overdag niemand is.
Nee, wij zijn anders en werken met een team om dagelijks alle orders op een correcte en nette manier te verwerken.

Bij uw order krijgt u altijd een ontvangstbevestiging, een update als deze in behandeling is genomen, een update als deze is verzonden en nog een aparte e-mail met uw track en tracé nummer zodat u zelf het pakket kunt volgen. 

Bent u al overtuigd?


Wij hebben een servicepagina waar u de meeste antwoorden vind op uw gestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen dan kunt u deze per e-mail stellen aan ons op [email protected]

* Zie onze leveringsvoorwaarden.

Met ruim 8500 verschillende vijverproducten zoals vijverpompen, een vijverfilter, vijverfolie en visvoer kunnen wij u altijd van dienst zijn.