Keurmerken / SSL

Veiligheid

Er is veel aandacht in de media geweest over veiligheid bij webwinkels en in het bijzonder de veiligheid van je gegevens. Koi en Vijvercentrum Nederland is sinds het begin der tijden voorvechter voor extra veiligheid in webwinkelland en we proberen zelf ook steeds gebruik te maken van de nieuwste inzichten en technieken om je, zonder dat je het ziet, de beste veiligheid te geven. Niet alleen de website is hierbij van belang, ook de wijze waarop het gehost is. We zijn erg blij dat zowel media als de Thuiswinkelorganisatie hier meer aandacht op richt.

SSL secure
Ook al je gegevens en zelfs je vragen worden achter slot en grendel bewaard!
Omdat alles achter een SSL verbinding loopt zullen uw gegevens niet misbruikt kunnen worden. In de praktijk blijkt dat maar liefst meer dan 90% zijn webshop niet goed beveiligd heeft, wij doen hier alles aan!

Niemand heeft dus toegang tot je gegevens en zelfs word al het verkeer van jouw computer naar onze site versleuteld verstuurd. Daarmee is in de vijverbranche de website van Koi en Vijvercentrum Nederland de meest veiligste website van Nederland!